top of page

 

PELL OFF MASKE "CASMARA"

Specialne maske, vsaka s specialnimi učinkovinami. Prekrijejo cel obraz, da je vpijanje hranilnih snovi res maksimalno učinkovito.

KAKO DELUJEJO MASKE NA VAŠEM OBRAZU
Maske, ki so narejene na osnovi izvlečkov morskih alg imajo močno sposobnost vlaženja kože, karbohidrati pa naredijo na koži plastični film, ki ustvarja na tretiranem predelu kože določen pritisk, s čimer je povečana sposobnost penetracije nanešenih aktivnih učinkovin. 

GUBE NA ČELU
Zahvaljujoč njihovim aktivnim sestavinam maske izboljšujejo prožnost tkiva, zmanjšujejo mikro kožni relief ter pojav drobnih gubic in gub.

OHLAPNA KOŽA NA OBRAZU
Maska povzroči znižanje temperature kože in zato se obrazne mišice krčijo. Temu sledi sprostitev in rezultat te obrazne gimnastike je vidno učvrščena in napeta koža.
PODOČNJAKI
Nanos mask na predel okoli oči spodbuja limfno drenažo in preprečuje nabiranje vode v tkivu okoli oči ter tako zmanjšuje podočnjake.
GUBE NA NOSU
Popolno prileganje mask na mišice obraza pomaga pri oblikovanju obrazne konture,
učinek pa je še posebej viden na izraznih gubah okoli nosu.

GUBICE OKOLI OČI IN USTNIC
Maske se sušijo od zunaj navznoter in tako pomagajo, da aktivne sestavine prodrejo v kožo in delujejo na gubice okoli oči in ustnic.

GUBICE NA VRATU
Hladilni učinek maske povzroča krčenje mišic na vratu in spodbuja učvrstitev kože ter izboljšanje tonusa, istočasno pa aktivne učinkovine oživijo in okrepijo elastična vlakna v koži.
 

GOJI MASKA
ANTIOXIDANT AND STIMULATING- ANTIOKSIDANTI & STIMULACIJA 

Maska vsebuje IZVLEČKE GOJI JAGOD in KVINOJE. 
Zmes teh sestavin na kožo deluje antioksidantno in stimulativno ter pomaga pri krepitvi naravne zaščite kože.

KVINOJA kožo nahrani z biološkimi hranili, uravnovešeno zmesjo aminokislin in vitaminov iz skupine B, koža pa tako ostane zdrava in mlajša.
GOJI zaznamujejo polisaharidi in so ključna sestavina za ohranjanje zdrave kože. Koža je tako bolj spočita in dobi več energije. 
 

KOMU JE NAMENJENA?
Maska je primerna za vse tipe kože, predvsem za preprečevanje PRVIH ZNAKOV STARANJA. Namenjena je obema spoloma vseh starosti za vse dni v letu. 

SENSITIVE MASKA
SOOTHING AND VITAMIN SUPPLIER - POMIRJA IN OSKRBUJE KOŽO Z VITAMINI

Maska kožo vlaži zaradi vsebnosti izvlečkov MORSKIH ALG, pomirja z izvlečkom VIJOLICE in kožo oskrbi Z VITAMINI A, B IN E, ki jih zagotavlja dodan izvleček ovsa.

KOMU JE NAMENJENA?
Maska je primerna predvsem za OBČUTLJIVO IN KUPEROZNO KOŽO. Namenjena je obema spoloma vseh starosti za vse dni v letu.

 

 

GREEN TEA MASKA
REVITALIZING AND ANTI-STRESS - REVITALIZIRA IN DELUJE PROTISTRESNO

Maska je obogatena z ZELENIM ČAJEM in LAVANDO. ZELENI ČAJ vsebuje polifenole in katehine, molekule z izjemno antioksidantno močjo, ki preprečujejo in zmanjšujejo staranje celic. Prav tako vsebuje beta-karoten, ki kožo ščiti pred sončnim sevanjem, LAVANDA pa je aromatično zelišče s sproščujočim učinkom.

KOMU JE NAMENJENA?
Maska je primerna predvsem za UTRUJENO IN POŠKODOVANO KOŽO. Namenjena je obema spoloma vseh starosti za vse dni v letu. 

 

REAFFIRMING MASKA
DETOXIFYING AND MOUSTURIZING - RAZSTRUPLJA IN VLAŽI

Maska osnovana na DIATOMIH in IZVLEČKIH MORSKIH ALG zaradi svojega hladilnega učinka zagotavlja izredno dobro hidracijo in odlično deluje na obrazne mišice.

KOMU JE NAMENJENA?
Maska je primerna predvsem za MEŠANO, OLJNATO IN AKNASTO KOŽO Z RAZŠIRJENIMI PORAMI. Namenjena je obema spoloma vseh starosti za vse dni v letu.

  

 VITAMINSKA ZELIŠČNA MASKA
STIMULATING AND ANTI-WRINKLES - STIMULIRA IN DELUJE PROTI GUBAM

Maska z IZVLEČKI MORSKIH ALG in visoko vsebnostjo naravnega, iz pomaranče pridobljenega VITAMINA C in KOPRA. VITAMIN C na kožo deluje izredno učinkovito, antioksidantno in spodbuja sintezo kolagena.

KOMU JE NAMENJENA?
Maska je primerna za uporabo pri ANTI-AGING IN ČISTILNIH NEGAH. Namenjena je obema spoloma vseh starosti za vse dni v letu. 

 

 

GREEN MASKA
OXYGENATING AND REAFFIRMING - OSKRBUJE S KISIKOM IN PONOVNO UČVRSTI

Maska temelji na mineralnih snoveh in IZVLEČKIH MORSKIH ALG, ki koži dajejo potrebno vlago, hkrati pa vsebuje tudi IZVLEČEK METE, ki koži da občutek neverjetne svežine.

KOMU JE NAMENJENA?
Zaradi svojega vlažilnega in osvežilnega učinka je uporaba maske primerna predvsem PO STIMULATIVNIH TERAPIJAH IN PO UPORABI KOZMETIČNIH APARATUR. Namenjena je obema spoloma vseh starosti za vse dni v letu. 

 

 

RE6TENSE MASKA
FIRMING AND STIMULATING - UČVRSTI IN STIMULIRA

Maska z IZVLEČKI MORSKIH ALG, KIVIJEM in MAKOVIM SEMENOM deluje kot stimulator za celice, saj vsebuje vitamine, deluje osvežilno, pomirjajoče in učvrstilno.
KIVI je eden z vitaminom C najbolj bogatih sadežev. Ima čistilne lastnosti in zmožnost stimulacije sinteze kolagena in elastina, hkrati pa je bogat z beta-karotenom, ki je znan po svoji antioksidantni moči.

KOMU JE NAMENJENA?
Maska daje uveli koži ČVRSTOST IN LESK. Namenjena je obema spoloma vseh starosti za vse dni v letu.

NEO KOZMETIKA > NEGE OBRAZA > MASKE "CASMARA"

CENIK
bottom of page