top of page

NEO CENTER > TERAPEVTIKA > VIBRACIJSKA VADBA

VADBA NA VIBRA PLOŠČI- VIBRACIJSKA VADBA

Nova vadbena naprava – nov način vadbe!
Vse na eni napravi, samo dva do trikrat na teden od 15 do 30 minut.


Vam primanjkuje časa za vadbo?

Zaradi hitrega tempa življenja in številnih obveznosti ne najdemo dovolj časa za telesno vadbo. Zato, vam predstavljamo novo napravo za vadbo, s katero vadite le od 10 do največ 30 minut, 2x ali 3x tedensko in si drastično preoblikujete telo ali shujšate.

Z vibracijsko vadbo tako v kratkem času dosežemo velik učinek in trajno zadovoljstvo.

 

Rezultati?

Odlični!

POZITIVNI UČINKI VIBRACIJSKE VADBE

 • oblikovanje celega telesa

 • odstranjevanje celulita

 • odstranjevanje maščobnih oblog

 • učvrstitev mišic

 • oblikovanje nog, stegen, bokov, zadnjice, trebuha,

 • kurjenje maščob

 • izboljšano gibanje križnih vezi

 • krepitev hrbtenice

 • izboljšanje krvnega obtoka

 • povečanje kostne gostote- upočasni nastanek osteoporoze

 • pospešen metabolizem

 

ZA KOGA JE PRIMERNA?

Vadba je primerna tako za moške in ženske, vseh starosti. Fizične zmogljivosti in kondicija nista pomembni, saj vadbo prilagodimo vsakemu posamezniku.

KOLIKOKRAT IN KAKO DOLGO VADITI?

Na vibracijski napravi, zadostuje vaditi že 2 – 3 krat tedensko, po 10 do 20 minut. Intenzivnost treninga lahko postopoma podaljšamo do največ 25-30 minut.

KAKO DELUJE VIBRA PLOŠČA ?

Uporablja princip vibracijskega treninga, da stimulira naravni odziv telesa na vibracije.Telo spodbuja, da se odzove na vibracije z refleksom krčenja mišic od 25 do 50-krat na sekundo.

To je prava novost na področju vadb, saj lahko sedaj optimalno obremenimo človeško telo medtem pa zmanjšamo obremenitev na sklepe, kite in vezi.

Prvotno so napravo uporabljali ruski astronavti, za povečanje kostne mase, mišic in vezi, ter fizične vzdržljivosti. Z 10- minutno vadbo vase mišice opravijo toliko dela, kot pri 60 minutni vadbi na klasičnih napravah.

Tako kratek čas vadbe in tak učinek, zakaj?

Ker vibracijska vadba vključuje 95-98% mišičnih vlaken, klasične naprave pa vključujejo približno 50% mišičnih vlaken.

Pomembno vlogo ima pri hujšanju, ker daje odlične rezultate s vplivom na celo telo, zato se vadba na vibra plošči vključuje v shujševalni program.

Vadbo kombiniramo z laserskimi obravnavami za zmanjševanje maščobnih oblog. Z lasersko LIPO GENIE obravnavo namreč iz maščobnih celic v limfni obtok “iztisnemo” maščobo. Vadba na vibracijski plošči požene delovanje limfe in s tem izločanje odpadnih snovi, kar je pogoj za uspešnost laserskih obravnav za zmanješvanje centimetrov.

Za koga vadba ni primerna?

Nosečnice, za osebe s svežimi ranami po operativnih posegih, za osebe z akutno trombozo, z umetni kolki,osebe, ki trpijo za akutno hernio, diskopatijo, spondilozo, epilepsijo, za osebe z vstavljenim pacemakerjem, srčnim spodbujevalcem in tiste s tumorji ali migrenami.

Nudimo ugodno pakete mesečne ali tedenske vadbe.

IDEJA  ZA DARILO !
DARILNI BON
bottom of page